Welkom in de turnzaal!

Algemeen 1 (4)

Hallo,
ik ben juf Valerie.

Ik ben 30 jaar en wonende te Heist-op-den-Berg. Sport en beweging ligt me nauw aan het hart. Na schooltijd kan je me nog steeds terugvinden in de turnzaal als gymnastiektrainer of docent VTS.

Op school zorg ik ervoor dat alle kleuters zichzelf kunnen uitleven in de turnzaal. Al spelend met elkaar leren omgaan en zichzelf uitdagen om grenzen te verleggen draag ik hoog in het vaandel. Elk kind zien groeien op zijn/haar eigen tempo is iets waar ik van kan genieten.

Banner
20 december 2023

Volle maantocht

Op zaterdag 27 januari, als de duisternis valt, trekken we met een zaklamp richting het bos. Onderweg zijn er allerlei opdrachten die de kinderen mogen uitvoeren en wie weet komen ze hier of daar wel een echt magisch wezen tegen... De wandeling (lengte 4,5 km) vertrekt tussen 16 en 19 uur op de speelplaats van onze school. Elke wandelaar krijgt onderweg een tasje soep.
26 september 2023

Gezinsbingo

Op 14 oktober organiseert de ouderraad een bingo voor jong en oud waar mooie kinderprijzen te winnen zijn! De eerste nummers worden vanaf 17u getrokken (later aansluiten kan). De finaleronde zal omstreeks 19u plaatsvinden en nadien start de kinderfuif. Gans de avond zal er zowel drank als kleine versnaperingen geserveerd worden. Inschrijven is niet verplicht, maar het maakt de voorbereiding een stuk makkelijker