Welkom
in klas L6

Algemeen 15 (1)

Hallo,
ik ben meester Stijn.

Mijn belangrijkste taak is bezield lesgeven, niet alleen binnen de schoolmuren en -uren, maar vooral  ook als het leren zich aandient. Lesgeven zie ik als het creëren van een vrije ruimte waar er plaats is voor (kritisch) denken, waarheid, wijsheid en humor, alsook  het terugvallen op de natuur en de natuur van de dingen, vanuit een soms eigengereide zienswijze met oog voor een aangename en positieve klasgeest.

Wat leren we in het zesde leerjaar?

In het zesde leerjaar worden wij creatieve, Franse briefschrijvers en doen een uitwisseling met een Waalse school. We hebben oog voor taalhygiëne, helpen elkaar groeien, verruimen ons blikveld op de wereld, leren over ruimtefiguren en ontplooien onze talenten. En bovenal … groeien we in onze mens-wording.

Neem een kijkje in de
wereld van klas L6

Lees onze blog

26 september 2023

Gezinsbingo

Op 14 oktober organiseert de ouderraad een bingo voor jong en oud waar mooie kinderprijzen te winnen zijn! De eerste nummers worden vanaf 17u getrokken (later aansluiten kan). De finaleronde zal omstreeks 19u plaatsvinden en nadien start de kinderfuif. Gans de avond zal er zowel drank als kleine versnaperingen geserveerd worden. Inschrijven is niet verplicht, maar het maakt de voorbereiding een stuk makkelijker
Briljant Onze School Divider