Welkom
in klas L5

Algemeen 5 (2)

Hallo,
ik ben juf Katelijn

In 1994 ben ik afgestudeerd en begon ik les te geven in Hallaar. Na al die jaren sta ik nog steeds met veel plezier voor de klas. 

Ondertussen ben ik al meer dan 20 jaar de juf van het vijfde leerjaar. Ik vind het fijn om opgroeiende kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Het is elk schooljaar voor mij een uitdaging om nieuwe dingen te proberen in mijn klas. 

Ik wil kinderen veel bijleren maar ik wil er ook voor zorgen dat ze zich goed voelen in mijn klas en op onze school. 

Frans geven vind ik superleuk!

Neem een kijkje in de
wereld van klas L5

Lees onze blog

20 december 2023

Volle maantocht

Op zaterdag 27 januari, als de duisternis valt, trekken we met een zaklamp richting het bos. Onderweg zijn er allerlei opdrachten die de kinderen mogen uitvoeren en wie weet komen ze hier of daar wel een echt magisch wezen tegen... De wandeling (lengte 4,5 km) vertrekt tussen 16 en 19 uur op de speelplaats van onze school. Elke wandelaar krijgt onderweg een tasje soep.
26 september 2023

Gezinsbingo

Op 14 oktober organiseert de ouderraad een bingo voor jong en oud waar mooie kinderprijzen te winnen zijn! De eerste nummers worden vanaf 17u getrokken (later aansluiten kan). De finaleronde zal omstreeks 19u plaatsvinden en nadien start de kinderfuif. Gans de avond zal er zowel drank als kleine versnaperingen geserveerd worden. Inschrijven is niet verplicht, maar het maakt de voorbereiding een stuk makkelijker
Briljant Onze School Divider