Welkom
in de turnzaal

Algemeen 1 (3)

Hallo,
ik ben juf Ymke.

Tijdens de lessen bewegingsopvoeding en zwemmen probeer ik de kinderen met zeer veel passie een brede waaier aan spelen, sporten, inspanning, ontspanning, motorische en sociale vaardigheden aan te leren. Samen met de kinderen tracht ik een veilig en warm klasklimaat te creëren, waar iedereen zich goed voelt en zich op eigen niveau kan ontwikkelen.

Als kind trainde ik zes dagen per week en leefde ik van de ene wedstrijd naar de andere.

Als juf en mama van twee is het echter mijn doel om zoveel mogelijk kinderen aan te zetten tot levenslang recreatief en/of competitief sporten en bewegen.

Laten we samen het plezier en de energie van het bewegen ontdekken!

Neem een kijkje in de
wereld van gym

Briljant Onze School Divider

Lees ons nieuws

20 december 2023

Volle maantocht

Op zaterdag 27 januari, als de duisternis valt, trekken we met een zaklamp richting het bos. Onderweg zijn er allerlei opdrachten die de kinderen mogen uitvoeren en wie weet komen ze hier of daar wel een echt magisch wezen tegen... De wandeling (lengte 4,5 km) vertrekt tussen 16 en 19 uur op de speelplaats van onze school. Elke wandelaar krijgt onderweg een tasje soep.
26 september 2023

Gezinsbingo

Op 14 oktober organiseert de ouderraad een bingo voor jong en oud waar mooie kinderprijzen te winnen zijn! De eerste nummers worden vanaf 17u getrokken (later aansluiten kan). De finaleronde zal omstreeks 19u plaatsvinden en nadien start de kinderfuif. Gans de avond zal er zowel drank als kleine versnaperingen geserveerd worden. Inschrijven is niet verplicht, maar het maakt de voorbereiding een stuk makkelijker