Welkom
in klas L3

Algemeen 3 (2)

Hallo,
ik ben juf Inge

Na een jaartje in het 6de leerjaar ben ik terug in het voor mij vertrouwde 3de leerjaar. Ik geniet ervan kinderen te motiveren en te boeien en als het kan op een leuke, speelse manier. Een glimlach of begrijpende lach op het gezicht van mijn leerlingen maakt mijn dag. 

Lesgeven is voor mij meer dan leerstof aanbieden. Ik hoop dat in mijn klas de leerlingen zich op alle vlakken kunnen ontplooien en groeien. Dit kan en mag met vallen en opstaan. Samen komen we er wel! 

En ik ben juf Katie.

Op onze school heb ik al veel verschillende taken gehad. Dit jaar sta ik met veel plezier juf Inge en juf Marjolein bij in het derde en vierde leerjaar. 

Voor mij is het heel belangrijk dat elke leerling zich goed voelt in de klas. Je kan immers maar tot leren komen als je goed in je vel zit!

Wat leren we in het derde leerjaar?

  • We leren rekenen tot 1 000. Ook cijferen komt er dit jaar bij. 
  • Lezen blijft zeer belangrijk. Beetje bij beetje verschuiven we de focus van technisch lezen naar begrijpend lezen. 
  • In spelling oefenen we de ei- en au-woorden. De verenkeling- en verdubbelingsregels proberen we onder de knie te krijgen. 
  • Dit alles doen we in een toffe klasgroep, waar we zowel zelfstandig als in groep met elkaar kunnen werken. We motiveren elkaar om steeds het beste van onszelf te laten zien en weten: Elke ster schittert op zijn eigen manier!

Neem een kijkje in de
wereld van klas L3

Lees onze blog

20 december 2023

Volle maantocht

Op zaterdag 27 januari, als de duisternis valt, trekken we met een zaklamp richting het bos. Onderweg zijn er allerlei opdrachten die de kinderen mogen uitvoeren en wie weet komen ze hier of daar wel een echt magisch wezen tegen... De wandeling (lengte 4,5 km) vertrekt tussen 16 en 19 uur op de speelplaats van onze school. Elke wandelaar krijgt onderweg een tasje soep.
26 september 2023

Gezinsbingo

Op 14 oktober organiseert de ouderraad een bingo voor jong en oud waar mooie kinderprijzen te winnen zijn! De eerste nummers worden vanaf 17u getrokken (later aansluiten kan). De finaleronde zal omstreeks 19u plaatsvinden en nadien start de kinderfuif. Gans de avond zal er zowel drank als kleine versnaperingen geserveerd worden. Inschrijven is niet verplicht, maar het maakt de voorbereiding een stuk makkelijker
Briljant Onze School Divider