schoolnieuws

gvgbasisschool_hallaar@scarlet.be

GVG Basisschool Hallaar

Beste ouders en leerlingen,

Nu de  donkerste maanden van het jaar eraan komen, ondervinden we zeker dat het ’s morgens, later licht  en ’s avonds vroeger donker wordt. We zijn erg blij dat bijna alle kinderen hun fluo hesjes dragen en hun helm in de mate van het mogelijke.

Wie echter veilig over straat wil rijden, moet ook goed en tijdig opgemerkt worden door de andere weggebruikers.  Vandaar ook een bijkomende vraag om de fietsen van groot en klein even te checken op eventuele verlichting en goed werkende remmen.

Onze actie ‘Helm op, fluo top’ start maandag na de herfstvakantie.  De kinderen kunnen een sticker verdienen als ze met een fluohesje  op school toekomen.  Het dragen van een helm geeft recht op een tweede sticker.  De stickers worden in de klas verdeeld en kunnen op een spaarkaart gekleefd worden.